Ponedeljak, 22/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
22/07GAIS vs AIKUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/07/2024 20:10
Švedsko prvenstvo je veoma interesantno i ove sezone, a ovog puta smo za vas analizirali duel između GAIS-a i AIK-a. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
GAIS

Fudbaleri GAIS-a igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, ali je i to dovoljno za trenutno odlično sedmo mesto na tabeli, što je svakako sjajno, ako uzmemo u obzir da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu švedskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Sirijusa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

AIK

Tim iz Stokholma se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani GAIS, kod koga ova ekipa između ostalog i gostuje u ovom kolu, što će biti dobra prilika da AIK pretekne domaćina ovog susreta.
Inače, na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu švedskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, ali i čak tri poraza.
U prošlom kolu je tim iz prestonice Švedske slavio na teškom gostovanju kod Halmštada, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Sva je prilika da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da dođe do trijjumfa na ovom duelu, pa se vrlo lako može desiti da vidimo dosta pogodaka, te vam preporučujemo da okušate sreću sa igrom 3+ koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.