Utorak, 23/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
23/07Santos vs Koritiba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/07/2024 18:50
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih par dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Koritibe. Početak ovog duela je zakazan za 01:00h.
Santos

Santosu naravno nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, i svakako da je ovaj tim glavni favortit za plasman u elitni rang brazilskog fudbala.
To nam najbolje pokazuje i tabela, pošto se brazilski velikan trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasiranu Vilja Novu.
U prošlom kolu su upravo ove dve ekipe odmerile snage, a taj duel je završen bez pobednika (1:1).

Koritiba

I Koritiba za primarni cilj ima povratak u Seriju A, ali to neće biti nimalo lak zadatak, pošto se nekadašnji prvoligaš nalazi tek na trinaestrom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Novorizontino, a poznato je da je to četvrto mesto i poslednje koje na kraju donosi plasman u elitni rang brazilskog fudbala.
Na pet poslednjih mečeva je Koritiba dva puta remizirala, uz tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na svom stadionu od Mirasola kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Bez mnogo razmišljanja i dileme, Santos je veliki favorit na ovom duelu, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica King pripremila koeficijent 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.