Sreda, 24/07 - Fudbal, Argentina, Primera
24/07Independijente vs Barracas Central1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/07/2024 18:34
Argentinsko fudbalsko prvenstvo se proteklog vikenda nastavilo nakon kraće pauze zbog Kopa Amerike, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Independijentea i Barakasa. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Independijente

Oni nešto bolji poznavaoci argentinskog fudbala sigurno znaju da je Independijente rekorder po broju trofeja u Kopa Libertadores, međutim, poslednjih godina argentinski velikan ne beleži baš najbolje rezultate.
U ovom trenutku se Independijente nalazi na 20. mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, što znači da je na šest odigranih mečeva ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf, što je svakako premalo.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena u gostima kod Instituta, kada je bilo 3:1, a već posle 6. minuta igre na semaforu je stajalo 2:0.

Barakas

Primarni cilj Barakasa će i ove sezone biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku, nakon šest odigranih kola se ova simpatična ekipa nalazi na katastrofalnom 25. mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
Lepo je ovaj tim startovao u ovogodišnjem izdanju argentinskog šampionata, međutim, od trijumfa u prvom kolu Barakas je uspeo da odigra pet mečeva bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa samo jednom remizirala uz čak četiri poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu od Njuelsa kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Oba tima igraju jako loše u dosadašnjem toku šampionata, a prednost Independijenteu na ovom duelu dajemo isključivo zbog domaćeg terena pošto je poznato koliko je to bitna stavka kada je u pitanju argentinski fudbal.
Kladionica Superbet jedinicu plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.