Četvrtak, 25/07 - Fudbal, Argentina, Primera
25/07Godoj Kruz vs River Plata1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/07/2024 19:06
Sredinom nedelje nas očekuje dosta veoma interesantnih mečeva u okviru novog kola argentinskog šampionata, koje se nakon završetka Kopa Amerike igre po ubrzanom principu. Početak susreta između Godoj Kruza i River Plejta je zakazan za 00:30h.
Godoj Kruz

Godoj Kruz je igrao sjajno u Liga Kupu Argentinte, međutim, utisak je da ova simpatična ekipa te sjajne partije nije prenela i na argentinsko prvenstvo.
Naime, u ovom trenutku se Godoj nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova. Zapravo, ova ekipa je do sada tri puta remizirala, ali je u međuvremenu ovaj klub kažnjen oduzimanjem tri boda, pa je situacija veoma loša.
U prošlom kolu je Godoj Kruz poražen na gostovanju kod Rasinga, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

River Plejt

I od River Plejta smo dosta više očekivali na startu ovog šampionata, a u ovom trenutku se aktuelni šampion Argentine nalazi na sedmom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Urakan.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu argentinskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je River Plejt u jednom spektakularnom susretu na svom terenu remizirala protiv Lanusa (2:2), a čak dva gola smo videli u sudijskoj nadoknadi.

Naš predlog

Kao što smo već apostrofirali, Godoj Kruz ni blizu ne igra kao što je to bio slučaj u Liga Kupu Argentine, pa deluje da je River Plejt veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.