Četvrtak, 25/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
25/07Fluminense vs PalmeirasDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
22/07/2024 19:14
Ovo kolo brazilskog šampionata nam donosi i veliki derbi, ali samo po imenima klubova, pošto će snage odmeriti Fluminense i Palmeiras. Početak ovog susreta je zakazan za 02:30h.
Fluminense

Malo ko se nadao da će Fluminense nakon prošlogodišnjeg osvajanja Kopa Libertadores imati ovoliko problema u elitnom rangu brazilskog fudbala.
Situacija je ni manje ni više nego alarmantna pošto se u ovom trenutku brazilski velikan nalazi na devetnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva aktuelni šampion Južne Amerike je ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je savladana Kujaba u gostima sa 0:1.

Palmeiras

Nakon dva trofeja u Kopa Libertadores, Palmerias je uspeo da veže i dve šampionske titule u Brazilu, pa slobodno možemo reći da se radi o zlatnom periodu Zelenih, verovatno i najuspešnijem od osnivanja.
Svakako da je Palmeiras jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka Brazila, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
Nedavno je upravo Botafogo i savladao Palmeiras, a u prošlom kolu su Zeleni ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Kruzeira kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako je Palmeiras daleko više pokazao od svog protivnika na ovom susretu, utisak je da Fluminense više nema pravo na loš rezultat na svom stadionu, pošto smo pomenuli da je situacija alarmantna.
Smatramo da će Tijago Silva i drugari uspeti da odole aktuelnom šampionu Brazila, pa vam hrabro savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Primobet pripremila sjajnu kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.