Petak, 26/07 - Fudbal, Argentina, Primera
26/07Tigre vs Central Córdoba SdE1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/07/2024 19:20
Argentinsko prvenstvo odavno nije bilo ovako ujednačeno, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Tigrea i Sentral Kordobe. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Tigre

Fudbaleri Tigrea se trenutno nalaze na jako lošem 24. mestu na tabeli, i sigurno je da se od ovog tima daleko više očekivalo.
Utisak je da su fudbaleri ove ekipe tek u poslednje vreme počeli da pružaju onakve partije kakve se i očekuju, pošto je do pre samo dva kola Tigre imao samo jedan bod na svom kontu, a sad ih ima pet.
Prvo je Tigre remizirao na svom stadionu priotiv Belgrana kada je bilo 1:1, da bi potom ova ekipa slavila i na gostovanju kod Argentinos Juniorsa u prošlom kolu, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Sentral Kordoba

Što se tiče Sentral Kordobe, ovaj tim je trenutno stacioniran na poslednjem mestu na tabeli, i apsolutno nema niakkve sumnje da je ova ekipa do sada ubedljivo najmanje pokazala od svih timova u elitnom rangu argentinskog fudbala.
Na šest odigranih mečeva Sentral Kordoba je doživela isto toliko poraza, i kako sada stvati stoje ovaj tim je glavni kandidat za selidbu u niži rang.
Inače, u prošlom kolu je "fenjeraš" poražen na svom stadionu od Platensea, a taj duel je završen pobedom gostiju od 0:2.

Naš predlog

Iako ni Tigre ne blista na startu sezone, Sentral Kordoba je do sada najmanje pokazala od svih timova u šampionatu i ovo je idealna prilika za drugi trijumf Tigrea u šampionatu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.