Petak, 26/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
26/07Korintijans vs Gremio1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/07/2024 19:34
Dosta zanimljivih mečeva iz brazilske Serije A nas očekuje tokom ove nedelje, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Korintijansa i Gremija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Korintijans

Korintijans igra promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a trenutno se popularni Timao nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji će na kraju nažalost napustiti elitni rang brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva Korintijans je ostvario tri trijumfa uz dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Baije, kada je bilo 0:1.
Inače, pre toga je ovaj tim slavio i na svom stadionu protiv Krićijume kada je bilo 2:1.

Gremio

Svakako da je Gremio uz Fluminense najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, pošto se brazilski velikan trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u Seriji A Gremio je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Vitorije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, međutim, treba istaći da je Gremio najlošija gostujuća ekipa u Seriji A, što automatski povećava šanse Korintijansu za trijumf, pa vam preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.