Petak, 26/07 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
26/07Bohemians vs DundalkDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/07/2024 07:28
Posle nekog perioda, za vas smo ponovo analizirali jedan duel iz irskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na meč između Bohimijana i Dandalka. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Bohimijan

Fudbaleri Bohimijana igraju jako loše ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli koje je između ostalog i poslednje koje na kraju šampionata sigurno donosi opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva su fudbaleri Bohimijana ostvarili dva remija, ali i tri puta doživeli poraz.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na svom stadionu od Slajga, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Dandalk

Kada se podvuče crta, deluje zaista da je Dandalk najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju elitnog ranga irskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se bivši šampion ove zemlje nalazi na katastrofalnom devetom mestu koje na kraju sezone znači i baraž meč za opstanak u ligi.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa tri puta poražena, uz dva trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Dandalk slavio na svom stadionu protiv Drogede rezultatom 4:2.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju katastrofalno ove sezone, pa je sigurno da će oba tima dati sve od sebe da se iskupe za slabe partije u dosadašnjem delu šampionata, a sve to nam može doneti jedan otvoren meč, pa nije isključeno da vidimo makar po jedan pogodak na obe strane i zato savetujemo igru GG uz kvotu 1.85 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.