Subota, 27/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
27/07Ituano vs Vila Nova1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/07/2024 08:06
Brazilska Serija B je ovog puta veoma interesantna, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Ituana i Vilja Nove. Početak ovog u najavi veoma zanimljivog susreta je zakazan za 02:30h.
Ituano

Fudbaleri Ituana su nakon sedamnaest odigranih mečeva stacionirani na pretposlednjem mestu na tabeli brazilske Serije B, i kako sada stvari stoje, ova ekipa je uz Gvarani glavni kandidat za selidbu u niži rang.
Primarni cilj je naravno i ovog puta opstanak, što će biti baš ozbiljno težak zadatak, a na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Ituano remizirao na svom stadionu protiv Amerike Mineiro, kada nije bilo pogodaka.

Vilja Nova

Što se tiče Vilja Nove, za razliku od Ituana, koji je tim koji je uz Gvarani kao što smo već pomenuli najmanje pokazao, ova ekipa je uz Santos najviše pokazala u dosadašnjem toku šampioanata.
U ovom trenutku se Vilja Nova nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na upravo Santos.
Nažalost, u prošlom kolu je tim koji je u jednom trenutku bio i na prvom mestu na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod neugodne Ponte Prete, a taj duel je završen pobedom domaćina od 2:0.

Naš predlog

Ituano je slabo šta pokazao u dosadašnjem toku šampionata, dok Vilja Nova igra veoma dobro i pored toga što je ovaj tim poražen u prošlom kolu.
Smatramo da bi Vilja Nova dosta lakše nego što se očekuje mogla da dođe do trijumfa na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da odigraet 2 koju kladionica King plaća sa sjajnom kvotom 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.