Subota, 27/07 - Fudbal, Srbija, Superliga
27/07Zeleznicar P. vs NapredakDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/07/2024 11:59
Pančevci su odlično startovali što se za Kruševljane ne može reći. Meč drugog kola Super lige Srbije igra se u subotu od 17 časova.
Železničar

Pančevci su teškom mukom uspeli da ostanu prvoligaši nakon svoje premijerne sezone u Super ligi Srbije. Morali su u baraž u kome su bili uspešniji od Inđije, koju su pobedili u oba meča. Da klub ima ozbiljne namere da dugo boravi u najjačem rangu ali i da se više ne bori za opstanak, pokazali su angažovanjem u prelaznom roku i dovođenjem većeg brja iskusnih i kvalitetnih fudbalera. Već u prvom kolu napravili su veliko iznenađenje i kao gosti pobedili kragujevački Radnički, predstavnika Srbije u Ligi konferencija. Taj meč je igran na neutralnom terenu a ne u Kragujevcu, ali i trijumf nad odličnim Crvenim đavolima u Leskovcu vredan je pažnje. Dizelka je slavila sa 3:2 i pokazala da poseduje sjajan kontranapad.

Napredak

Kruševljani su hendikepirani činjenicom da na početku sezone neće moći kao domaćini da igraju na svom stadionu. Teren na stadionu Mladosti u Kruševcu se renovira i za t vree će Napredak svoje rivale ugošćavati u Humskoj na stadionu Partizana. Tu su igrali i utakmicu prvog kola i to baš protiv vicešampiona i bili formalni domaćini ekipi na čijem su stadionu igrali. Dobro je Napredak izgledao na tom meču, još jednom se pokazalo da su Čarapani najnezgodniji rival za Partizan i sekundi su nedostajali da Humsku, još jednom, napuste neporaženi i sačuvane mreže. Tek u 93. minutu Saldanja je poslao loptu u mrežu i ostavio Kruševljane praznih šaka.

Predlog

Železničar i Napredak su prošle sezone prvi put igrali prvenstvene mečeve. Obe utakmice dobili su Pančevci i silno zadužili Kruševljane koji su na kraju bili mnogo bolje plasirani i igrali u plej-ofu. Čeka nas zanimljiv meč u pančevu i verujemo golovi na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.