Subota, 27/07 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
27/07Rubin Kazanj vs ZenitDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/07/2024 19:22
Ruska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rubina i Zenita. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Rubin

Fudbaleri Rubina su na veoma dobar način startovali u novom izdanju ruske Premijer lige, gde tim iz Kazanja kako sada stvari stoje ima velike ambicije.
Nekadašnji šampion Rusije je u prvom kolu odigrao fantastičan meč na gostovanju kod Parija iz Nižnjeg Novgoroda, a taj duel je završen pobedom gostiju od 2:4.
Zanimljivo je da je domaća ekipa prva stigla do vođstva već u trećem minutu, ali je do poluvremena bilo 1:3, i već tada je bilo jasno da Rubin ide ka prvoj pobedi u prvenstvu.

Zenit

Naravno, Zenit je i ovog puta glavni favorit za naslov prvaka Rusije, uz podsećanje da je klub iz Sankt Petersburga prošle sezone uz dosta muke stigao do nove šampionske titule, i to u poslednjem kolu.
Pomenimo da je ovaj klub već stigao do jednog trofeja ove sezone, pošto je Zenit u velikom finalu Superkupa bio bolji od Krasnodara.
Inače, u prvom kolu novog izdanja ruske Premijer lige ova ekipa je odigrala jedan sjajan meč i bez većih problema slavila na gostovanju kod Krile Sovjetov, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 0:4.

Naš predlog

Rubin je ostavio sjajan utisak u prvom kolu, a isto važi i za Zenit, pa ako uzmemo u obzir da je i jedna i druga ekipa na premijeri šampionata postigla četiri pogotka, vrlo je moguće da na ovom duelu i jedni i drugi postignu makar po jedan.
Zato vam i savetujemo da se fokusirate na igru GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.