Nedelja, 28/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
28/07Botafogo vs Kruzeiro1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/07/2024 19:44
Brazilska Serija A se nakon završetka Kopa Amerike igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Kruzeira. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, i to uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo, koji ruku na srce ima i meč manje.
U prošlom kolu je lider na tabeli remizirao na teškom gostovanju kod Sao Paula, u jednom  dosta dobrom meču na kom smo videli čak četiri pogodaka, a na kraju je bilo 2:2.
Pre toga je Botafogo vezao četiri trijumfa u prvenstvu i istakao kandidaturu za naslov prvaka ove zemlje.

Kruzeiro

Što se tiče Kruzeira, svakako da svi navijači ovog slavnog tima imaju dosta razloga za zadvoljstvo, pošto i ova ekipa na startu šampionata igra na veoma visokom nivou.
Naravno, najbolji pokazatelj za to je i trentno peto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, Kruzeiro je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Žuventudea, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako Kruzeiro igra fantastično u poslednje vreme, Botafogo je ipak tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju brazilskog šampionata i smatramo da će lider na tabeli trijumfalni niz nastaviti i na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.