Četvrtak, 08/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
08/08KÍ vs Borac Banja LukaDupla šansatip: X2
6 / 10 Ulog
07/08/2024 14:09
Klaksvik će u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Utakmica je na programu od 19 časova.
Kaksvik

Ekipa sa Farskih Ostrva je prethodne sezone bila najveća senzacija u Evropi. Uspijeli su da se kvalifikuju u grupni fazu Lige konferencija i tamo su uspijeli da osvoje istorijska 4 boda i pokažu veoma borbenu igru. U ovoj kampanji kvalifikacija su prvo eliminisali prvaka Luksemburga iz kvalifikacija za Ligu šampiona, da bi potom bili eliminisani od Malmea. Sada kvalifikacije nastavljaju u Ligi Evrope i imaju podjednake šanse kao i tim iz Banja Luke da obezbijede još jednu jesen u Evropi.

Borac

Ekipa iz Banja Luke je osvajanjem titule prošle sezone napravila veliki iskorak ka plasmanu u Evropu. Borac do sada nijednom nije uspio da dođe do grupne faze, a sada će imati veliki priliku da to ostvari. U prvom kolu kvalifikacija su eliminisali prvaka Albanije, da bi potom posle velike borbe poklekli protiv daleko skupljeg prvaka Grčke - PAOK-a. Sada kvalifikacije nastavljaju protiv Klaksvika koji nije pretjerano kvalitetna ekipa i imaće veliku šansu da ostvare svoj dugo čekani san.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti ostati neporaženi u ovoj utakmici i shodno tome predlažemo vam igru X2 po kvoti 1.55 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.