Četvrtak, 08/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
08/08Botev Plovdiv vs ZrinjskiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
07/08/2024 14:19
Botev iz Plovdiva će u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija dočekati ekipu Zrinjskog. Utakmica je na programu od 20 časova.
Botev

Ekipa iz Plovdiva koju sa klupe predvodi Dušan Kerkez je odlučna da ove sezone napravi iskorak i plasira se u Evropu. U kvalifikacijama za Ligu Evrope su eliminisani protiv dosta jačeg Panatinaikosa i sada kvalifikacije nastavljaju i Ligi konferencija. U prva tri kola nacionalnog šampionata su ostvarili 2 trijumfa i 1 remi, te se trenutno nalaze u samom vrhu tabele. U ovaj dvomeč ulaze kao blagi favorit i sigurno je da će na domaćem terenu juriti dobar rezultat.

Zrinjski

Prošlogodišnji pravak BiH je uspio da se izbori za istorijski prvi plasman u Evropu, gdje su pružili sjajne partije protiv dosta jačih protivnika. Na Vila Parku u Birmingemu su poraženi golovima u poslednjim momentima, dok su na domaćem terenu savladali AZ Alkmar. Zrinjski je prethodne sezone bio 2. na tabeli u nacionalnom šampionatu, pa će sada na teži način morati do Evrope. U 2. kolu su eliminisali ekipu Brava sa ukupnim 3:2 u dvomeču.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol, a kvota na igru GG plaća se kvotom 1.90 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.