Sreda, 14/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
14/08Gremio vs FluminenseDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
12/08/2024 14:08
Došlo je vreme i za nokaut fazu Kopa Libertadores, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Gremija i Fluminensea. Početak ovog susreta između dva brazilska predstavnika je zakazan za ponoć.
Gremio

Fudbaleri Gremija su ostvarili svoj primarni cilj, a to je naravno bio plasman u osminu finala Kopa Libertadores, međutim, brazilski predstavnik nije imao sreće pri žrebu pošto je za protivnika dobio Fluminense, inače aktuelnog šampiona Južne Amerike.
Kada se radi o brazilskom prvenstvu, trenutno se Gremio nalazi na jako lošem trinaestom mestu na tabeli, međutim, treba pomenuti i da ova ekipa igra fantastično u poslednje vreme, pošto je Gremio na pet poslednjih duela u šampionatu ostvario četiri trijumfa uz jedan remi.

Fluminense

Sigurno je da je malo ko očekivao da Fluminense nakon onakve prošle sezone u kojoj je ovaj tim došao do naslova prvaka Južne Amerike ima ovakvih problema.
Naime, trenutno se Marselo i drugari nalaze na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u Seriju B, što bi bila prava katastrofa.
Naravno, ponovo je Fluminense izborio plasman u nokaut fazu Kopa Libertadores, što se nije ni dovodilo u pitanje, a ovaj tim sve bolje igra i u Seriji A, uprkos poraz u prošlom kolu od Vaska.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, a vrlo je moguće da se trener aktuelnog šampiona Južne Amerike odluči za defanzivnu varijantu, sve kako bi ostao neporažen.
Po našem mišljenju je to veoma realan scenario pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 koju kladionica Superbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.