Utorak, 13/08 - Fudbal, Švedska, Seperetan
13/08Helsingborg vs DegerforsDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
12/08/2024 22:15
Helsingborg će u okviru 18. kola druge lige Švedske dočekati ekipu Degerforsa. Utakmica je na programu od 19 časova.
Helsingborg

Ekipa Helsingborga je nakon 17 odigranih mečeva ostvarila 8 trijumfa, 5 remija i 4 poraza, te se trenutno nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Imaju bod manje od narednog protivnika i 2 manje od drugoplasiranog Bragea. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi i uspijeli su da nanižu čak 4 trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv Varberga na gostovanju rezultatom 0:3. Na poslednja 4 meča su postigli čak 10 golova.

Degerfors

Ekipa Degerforsa je nakon 17 odigranih mečeva na bilansu od  8 trijumfa, 6 remija i 3 poraza, te se sa 30 osvojenih bodova nalaze na 3. mjestu na tabeli koje garantuje doigravanje za ulazak u veći rang. U poslednje vrijeme igrjau veoma promjenljivo, pa tako na poslednja 3 meča imaju po remi, poraz i trijumf. U poslednjem kolu su remizirali protiv Odevolda rezultatom 2:2. Sa 31 postignutim golom imaju drugi najbolji napad u ligi, odmah iza lidera Landskorne.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol i predlažemo da pokušate sa igrom GG po kvoti 1.73 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.