Utorak, 13/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/08Ludogorec vs Karabah1X2tip: 1
5 / 10 Ulog
12/08/2024 22:20
Ludogorec će u okviru revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekati ekipu Karabaga. Utkamica je na programu od 20 časova.
Ludogorec

Suvereni vladar fudbala u Bugarskoj je na dobrom putu da se plasira u plejof za Ligu šampiona. U drugom kolu su prethodno eliminisali Dinamo iz Minska sa ukupnih 2:1, dok su u prvoj utakmici trećeg kola na veoma teškom gostovanju trijumfovali protiv Karabaga u Azerbejdžanu rezultatom 1:2. Za vikend nisu igrali prvenstveni meč protiv Boteva iz Plovdiva i to sve zaraz pripreme za ovaj veoma bitan meč koji očekuje ekipu iz Razgrada koja izgleda veoma dobro na početku sezone.

Karabag

Ekipa koja se prethodne sezone lavovski borila u Ligi Evrope i koja se umalo eliminisali Bajer Leverkuzen u četvrtfinalu takmičenja. Igrali su sjajno i mnogi neutralni navijači su poprimili simpatije prema ovoj ekipi. U prvom meču su na domaćem terenu poraženi, što pokazuje da još uvijek nisu apsolutno spremni za iskorak u elitu. Za vikend su u okviru domaćeg šampionata salvili protiv Kapaza rezultatom 3:0.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovoj utakmici i predlažemo jedinicu po kvoti 1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.