Petak, 23/08 - Fudbal, Rumunija, Liga I
23/08Petrolul vs Oţelul1X2tip: X
7 / 10 Ulog
20/08/2024 20:02
Derbi meč 7. kola rumunske elitne lige igra se već u petak. Petrolul u Ploeštiju dočekuje ovog leta sjajni Ocelul iz Galatija. Meč se igra u petak od 18 časova.
Petrolul

Rumunski šampionat je prvi krenuo pa nije čudo što su već na programu utakmice 7. kola ovog vikenda. Petrolul je dobro startovao, ima samo jedan poraz do sada i sakupio je 9 bodova iz šest utakmica. Jedini neuspeh doživeli su u Bukureštu protiv slavnog Dinama kada je bilo 4:1 za domaćina. Pored tri remija Petrolul ima i dva trijumfa, a poslednji je ostvario na gostovanju kod novajlije Uniree u Slobociji prošlog vikenda. Zanimljivo je da su polovinu, od šest odigranih mečeva, fudbaleri Petrolula završili rezultatom 0:0 a i na još jednom meču, kada su pobedili Rapid, nisu primili gol. Ono što je posebno zanimljivo je to da imaju negativnu gol razliku i pored odličnog bodovnog salda.

Ocelul

Ekipa iz Galatija je odigrala jedan meč manje ali je sakupila dva boda više od svog rivala. Ocelul je još bez poraza, imaju tri pobede i dva remija i ako bi pobedili u tom zaostalom meču, izjednačili bi se na vrhu tabele sa Univerzitateom iz Krajove koja ima čak 14 bodova iz 6 utakmica. Učinak Ocelula je još bolji ako se zna da su tri od pet utakmica igrali na strani. Pobedili su Botošani i aktuelnog šampiona FCSB a samo remizirali sa UTA-om iz Arada. Prošla sezona za Ocelul nije bila sjajna, završili su je na 8. mestu i nisu izborili Evropu. To se pokazalo i kao povoljna okolnost jer su na početku setzone maksimalno fokusitrani na domaće prvenstvo i rezultati su već vidljivi.

Predlog

S obzirom da OCelul još nije poražen verujemo da bi bili zadovoljni da tu seriju nastave i posle gostovanja u Ploeštiju. Petrolul je čvrst tim, retko daje ali i retko prima golove. Igra na mali broj pogodaka mje možda najrealnija ali se nudi vrlo niska kvota pa se mi odlučujemo na mali rizik i predlažemo nerešen rezultat na ovom meču. Za x se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.