Petak, 23/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
23/08Bolívar vs Flamengo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/08/2024 08:48
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju revanš mečevio osmine finala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bolivara i Flamenga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Bolivar

Fudbaleri Bolivara imaju jako male šanse da stignu do četvrtfinala Kopa Libertadores, pošto je ova ekipa u prvom meču osmine finala poražena u gostima kod Flamenga, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Pokazao je ovaj tim u grupnoj fazi već da može i te kako da igra protiv brazilskog predstavnika, ali je problem što je sada potrebna pobeda od više od dva gola razlike.
Inače, u međuvremenu je Bolivar u prošlom kolu bolivijskog šampionata u kombinovanom sastavu remizirao protiv Bula Bula, a taj duel je završen bez pogodaka.

Flamengo

Što se tiče Flamenga, sigurno je da je brazilski predstavnik jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka Južne Amerike.
Na sve to, tim sa Marakane ima veoma lepu zalihu iz prvog meča osmine finala, kada je savladana ekipa Bolivara na svom terenu sa 2:0.
Nažalost, u međuvremenu je ovaj tim doživeo težak poraz u prvenstvu od ljutog rivala Botafoga, kada je bilo 4:1, ali treba biti realan pa reći da je trener Flamenga za taj duel izveo jedan kombinovani sastav, a sve to kako bi se ključni fudbaleri što bolje pripremili i odmorili, za ovaj ključni meč protiv Bolivara.

Naš predlog

Generalno, Bolivar igra sjajno na domaćem terenu, i mišljenja smo zaista da će predstavnik Bolivije slaviti na ovom duelu pred svojim navijačima, ali nismo ubeđeni da će to biti dovoljno za prolazak u četvrtfinale Kopa Libertadores.
Ipak, savetujemo vam da se opredelite za jedinicu, za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.