Petak, 23/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
23/08Audax São Paulo vs Nacional1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/08/2024 08:59
Još samo dva duela su preostala u okviru osmine finala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sao Paula i Nasionala. Početak ovog susreta je zakazan za ponoć, a prvi meč između brazilskog i urugvajskog predstavnika je završen bez pogodaka.
Sao Paulo

Generalno, Sao Paulo igra na veoma visokom nivou ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli brazilske Serije A, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, a svakako da je to primarni cilj ovog kluba.
Nažalost u prošlom kolu Serije A je Sao Paulo poražen u velikom derbiju ovog grada, i to od Palmeirasa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče Kopa Libertadores, brazilski predstavnik ima 0:0 na gostovanju kod Nasionala, pa je utisak da ova ekipa apsolutno sve drži u svojim rukama.

Nasional

Lepu priliku su fudbaleri Nasionala imali da u prvom meču savladaju Sao Paulo, koji generalno po tradiciji ima dosta problema na strani, međutim, taj susret u Urugvaju je završen bez pobednika, ali i bez golova, pa je sigurno da je pred urugvajskim predstavnikom pakleno težak zadatak.
Inače, ako se osvrnemo na trenutno izdanje urugvajskog šampionata, prošlog vikenda je odigrano prvo kolo, u kom je Nasional odigrao jedan meč sa dosta pogodaka na gostovanju kod River Plejta, a na kraju nije bilo pobednika (3:3).

Naš predlog

Sva je prilika da je Nasional propustio veliku priliku u prvom meču između urugvajskog i brazilskog predstavnika, i mišljenja smo da ova ekipa nema šta da traži na Morumbiju, pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu, koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.