Četvrtak, 22/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
22/08Ferencváros vs Borac Banja LukaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
21/08/2024 16:27
Ferencvaroš će u okviru 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Utakmica je na programu od 21 čas.
Fercencvaroš

Prvak Mađarske je u kvalifikacijama za Ligu šampiona u 3. kolu eliminisan od ekipe Midtjilanda sa ukupnim rezultatom 2:0, pa su se zbog toga prestrojili u kvalifikacije za drugo po jačini takmičenje u Evropi. U dvomeč sa Borcem ulaze kao favoriti što je i očekivano, pošto je kvalitet ali i iskustvo na njihovoj strani. Za sada su u nacionalnom šampionatu ostvarili sve 3 pobjede i čini se da neće imati mnogo problema u borbi za odbranu titule.

Borac

Tim iz Banja Luke je svoj cilj ostvario i ovaj dvomeč je za njih uvjereni smo samo šlag na tortu. Klub je po prvi put obezbijedio igranje u nekom UEFA takmičenju na jesen i vjerujemo da će u Banja Luci znati da proslave ovaj uspijeh. Nisu favoriti protiv Ferencvaroša ali duel protiv PAOK-a je pokazao da mogu da igraju sa kvalitetnijim ekipama od sebe i da nisu ekipa za podcijenjivanje. U prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope su eliminisali ekipu Klaksvika.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti jedan zanimljivi meč i da će oba tima postići makar po jedan gol, kvota na igru GG u SuperBet kladionici iznosi 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.