Petak, 23/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
23/08Hanover 96 vs Hamburger SVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
22/08/2024 18:28
Već u petak je na programu veliki derbi nemačke Cvajte, pošto će snage odmeriti Hanover i Hamburg. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hanover

Naravno, i ovog puta će primarni cilj Hanovera biti plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, što sasvim sigurno neće biti baš lak zadatak, s obzirom da je konkurencija u drugom po kvalitetu rangu ove sezone paklena.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Paderborn, iako je o tabeli svakako još uvek rano govoriti.
U prošlom kolu je Hanover remizirao na gostovanju kod Minstera, a taj meč je završen bez pogodaka.

Hamburg

Šta reći za Hamburg, osim da ova ekipa šest godina zaredom neuspešno pokušava da se vrati u elitni rang nemačkog fudbala, pa ne treba ni ponavljati da će to biti primarni cilj i ovog puta.
Inače, zanimljivo je da HSV svake sezone startuje dosta dobro, igra na veoma visokom nivou, ali kako se prvenstvo bliži, tako i ova ekipa veže nekoliko katastrofalnih mečeva i po nepisanom pravilu ostane bez Bundeslige.
Trenutno je Hamburg stacioniran na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala sa Hertom, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Mečevi između ova dva tima nam skoro uvek donose dosta pogodaka, a primera radi, na dve od poslednje tri utakmice smo videli čak sedam golova.
Sva je prilika da nas goleada očekuje i ovog puta, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom 4+ koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.