Subota, 24/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
24/08Fulam vs Lester Siti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/08/2024 18:50
U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a u centru pažnje biće mečevi drugog kola elitnog ranga engleskog fudbala. Za vas smo ovog puta pripremili duel na Krejven Kotidžu, gde će fudbaleri Fulama ugostiti Lester. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Fulam

Fudbaleri Fulama su u prvom kolu novog izdanja engleskog šampionata gostovali kod Mančester junajteda na Old Trafordu, a na tom duelu je slavio domaćin, i to golom Zirkzea u samom finišu utakmice.
Dosta dobru partiju je pružala ekipa iz Londona, međutim, u finišu susreta je nedostajalo malo više koncentracije.
Primarni cilj tima iz prestonice će sasvim sigurno pre svega biti opstanak, a ako se ukaže šansa za Evropu, sigurno je da će je tim sa Krejven Kotidža ugrabiti, iako se mora priznati da je ekipa dosta oslabljena odlaskom sjajnog Palinje.

Lester

Lester je prošle sezone igrao odličan fudbal, a rezultat svega toga je i ekspresni povratak u najkvalitetniji rang engleskog fudbala, nakon samo jedne sezone provedene u Čempionšipu.
Odmah na startu novog izdanja Premijer lige ova ekipa je imala izuzetno težak zadatak, pošto im je u goste došao sjajni Totenhem, ali su popularne Lisice uspele da odole silnim napadima Pevaca, i na kraju je taj duel završen rezultatom 1:1.
Ne treba ni pominjati da je jedini pogodak za domaću ekipu postigao legendarni Džejmi Vardi.

Naš predlog

Nije isključeno da nam ovaj duel na Krejven Kotidžu donese makar po jedan pogodak na obe strane, međutim, sva je prilika da je ipak dosta realnije da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet odredila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.