Subota, 24/08 - Fudbal, Argentina, Primera
24/08Argentinos Juniors vs UrakanDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
22/08/2024 23:45
Argentinsko prvenstvo odavno nije bilo ovako neizvesno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Argentinos Juniorsa i Urakana. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Argentinos Juniors

Sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Argentinos Juniorsa, a u ovom trenutku se ekipa sa stadiona Diego Armando Maradona nalazi na katastrofalnom dvadesetom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Urakan, što nam zapravo i pokazuje da bodovna razlika između timova nikad nije bila manja, a samim tim i prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, a u prošlom kolu su fudbaleri Argentinos Juniorsa poraženi na gostovanju kod Santa Fea, kada je bilo 3:0.

Urakan

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Urakana igrati ovako dobro u dosadašnjem toku šampionata, a sigurno je da je najbolji pokazatelj za to i trenutno prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na Santa Fe i Tukuman, koji trenutno dele prvo mesto na tabeli.
Naravno, teško je očekivati da će Urakan moći do kraja da izdrži ovaj pritisak, ali lepo je dok traje svakako. Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu italijanskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom stadionu protiv Belgrana, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Pošto se Argentinos Juniors nije proslavio u dosadašnjem toku šampionata, a sve to, u goste mu dolazi tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao, smatramo da će Urakan uspeti da odoli na ovom inače veoma vrućem gostovanju, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na duplu šansu X2 za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.