Nedelja, 25/08 - Fudbal, Italija, Serija A
25/08Fiorentina vs Venezia1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/08/2024 16:47
Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fiorentine i Venecije. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Fiorentina

Kao što to već dosta puta napomenuli, Fiorentina dve godine zaredom nije uspevala da osvoji Ligu konferencija, iako je italijanski predstavnik oba puta stigao do finala. Pomalo neočekivano, klub je napustio Vinčenco Italijano, a na njegovo mesto je postavljen Rafaele Paladino, nakon dve veoma dobre godine u Monci.
Nažalost, u prvom kolu je Fiorentina samo remizirala na gostovanju kod Parme, kada je bilo 1:1, a utisak je da gosti mogu da budu i zadovoljni sa bodom, pošto je Pongračić isključen desetak minuta pred istek regularnog toka.

Venecija

Sam pogled na roster nam sasvim sigurno govori da je Venecija, makar po imenima, najslabiji tim u ovogodišnjem izdanju Serije A.
Inače, prošle sezone je klub iz grada na vodi preko baraža uspeo da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbalam, međutim, postavlja se pitanje, može li Venecija da izdrži tamo duže od jedne sezone.
U prvom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Lacija, kada je bilo 3:1, a iako je taj meč mogao da se završi ubedljivijom pobedom Lacijala, moramo pomenuti da su gosti prvi došli do prednosti.

Naš predlog

Pre svega, smatramo da bi ovaj duel u Firenci mogao da nam donese baš dosta pogodaka, ali pre toga, deluje da je Fiorentina baš veliki favorit protiv po našem mišljenju najslabije ekipe u Seriji A, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica King pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.