Nedelja, 25/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
25/08Baija vs BotafogoDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
23/08/2024 16:54
Odavno brazilska Serija A nije bila ovako zanimljiva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Baije i Botafoga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Baija

Generalno, Baija ove sezone igra na veoma visokom nivou, a trenuto se ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, što bi svakako bila sjajna stvar.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog fudbala, Baija je ostvarila dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Baija ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Gremija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Botafogo

Botafogo je tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Fortalezu, koja ruku na srce ima i meč manjka.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, lider na tabeli je ostvario dva trijumfa, ali i dva poraza i jedan remi, pa deluje da Botafogo više ne igra tako dobro kao što je to bio slučaj na startu šampionata. Inače, u prošlom kolu je ova ekipa savladala Flamengo na svom stadionu sa 4:1.

Naš predlog

Iako Baija u poslednje vreme igra dosta bolje nego li njegov protivnik na ovom duelu, smatramo da lider na tabeli neće dozvoliti sebi luksuz da izgubi i na ovom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da vaš fokus usmerite ka duploj šansi X2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.