Subota, 07/09 - Fudbal, Španija, Segunda
07/09Huesca vs Burgos1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/09/2024 19:46
I pored reprezentativne pauze, mečevi španske Segunde se uveliko igraju ovog vikenda. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Ueske i Burgosa, koji je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Ueska

Ueska je tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju španske Segunde.
To nam naravno najbolje pokazuje tabela, pošto se nekadašnji prvoligaš nakon tri odigrana kola nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, što znači da je Ueska do sada zabeležila sve pobede.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim bio bolji od Granade, na veoma teškom gostovanju, a taj duel je završen pobedom gostiju od 1:3.

Burgos

Nezahvalno je prognozirati šta je primarni cilj za ekipu Burgosa, ali definitivno će to biti plasman u doigravanje, gde će kao što je dobro poznato ući timovi koji na kraju završe od trećeg do šestog mesta na tabeli.
Na startu novog izdanja španske Segunde ova simpatična ekipa igra veoma promenljivo, pa se u ovom trenutku Burgos nalazi na jedanaestom mestu na tabeli. Na tri odigrana susreta ova ekipa je ostvarila po jedan trijumf, remi i poraz, a u prošlom kolu je Burgos poražen na svom stadionu od Kasteljona, sa 0:2.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir da je domaćin tim koji je do sada najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju drugog po kvalitetu ranga španskog fudbala, složićete se da je kladionica Superbet za jedinicu pripremila fantastičnu kvotu 2.30, pošto smo u velikoj meri ubeđeni da će Ueska slaviti na ovom duelu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.