Subota, 07/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
07/09Brusque vs Santos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
04/09/2024 20:06
Brazilska Serija B nam je do sada donela pregršt uzbuđenja ali i nepredvidivih rezultata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bruskea i Santosa. Početak susreta između ove dve ekipe zakazan je za 21h.
Bruske

Primarni cilj Bruskea će ove sezone bez mnogo razmišljanja biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Nažalost, kako sada stvari stoje to neće biti nimal lak zadatak, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju znači selidbu u niži rang takmičenja.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je Bruske remizirao na gostovanju kod Operarija, kada nije bilo pogodaka.

Santos

Naravno, Santosu sigurno nije mesto u Seriji B, i od početka je ova ekipa glavni kandidata za naslov prvaka, međutim, stvari za sada ne teku baš najbolje.
Generalno, plasman u Seriju A ne bi smeo da se dovede u pitanje, pošto se Santos trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Novorizontino.
Na poslednjih pet mečeva Santos je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz, uz čak tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Ponte Prete kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Od Santosa se očekuje dosta više, a sigurno i da je vreme da ova ekipa dođe do prvog trijumfa nakon čak četiri kola bez pobede, pa vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa dvojkom, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.