Subota, 07/09 - Fudbal, Španija, Segunda
07/09Granada vs Deportivo La Korunja1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
07/09/2024 02:01
Granada će u okviru 4. kola Segunde dočekati ekipu Deportiva La Korunje. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.
Granada

Prošlogodišnji učesnik Primere je u novu sezonu ušao kao jednan od glavnih favorita za povratak u elitu, a uvodni rezultati i ne obećavaju baš lagan povratak. Nakon 3 odigrana kola ostvarili su 2 poraza i jedan trijumf. Prvo su poraženi od Albasetea sa 1:2, da bi potom slavili protiv Ferola rezultatom 0:1, a poslednje kolo donijelo je novi poraz i to protiv Hueske i opet na domaćem terenu rezultatom 1:3. Trenutno se nalaze u donjem dijelu tabele i ovo će biti veoma bitan meč za njih.

Deportivo

Ekipa iz La Korunje je nekada bila stabilni prvoligaš i mnogo godina je prošlo od kako su igrlai u Primeri. Klub je prošao veoma trnovit put i sada su na doborm putu da se u potpunosti stabilizuju. Poslednja 2 uvodna poraza u ovoj sezoni, u poslednjem kolu su ostvarili prvi trijumf i to protiv Ferola rezultatom 1:0. Do sada su postigli 2 a primili 3 gola i vjerujemo da je sredina terena realna za njih u ovoj sezoni.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim trijumfovati i predlažemo jedinicu po kvoti 2.25 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.