Ponedeljak, 09/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
09/09Kipar vs KosovoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
09/09/2024 16:11
Češka će u okviru 2. kola grupne faze Lige nacija dočekati selekciju Ukrajine. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova i 45 minuta.
Češka

Selekcija Češke nije uspijela da prođe grupnu fazu na Evropskom prvenstvu pošto su osvojili samo jedan bod i to protiv Gruzije. Sudbina je htijela da se ove dvije selekcije ponovo susretnu samo 2 ipo mjeseca kasnije i to u okviru iste grupe u Ligi nacija. Češka je prije 2 dana poražena od te iste Gruzije u Tbilisiju i to sa ubjedljivih 4:1 i zaista lošom prikazanom igrom. Odavno nisu tako nadigrani u jednom meču i sigurno je da će htjeti pred domaćim navijačima da se iskupe.

Ukrajina

Nisu ni Ukrajinci pokazali mnogo toga na Evropskom prvenstvu iako su grupnu fazu završili sa 4 osvojena boda, što u veoma uzbuldjivoj grupi nije bilo dovoljno ni za treće mjesto. Riječ je o talentovanoj ekipi koja čini se nema nekog istinskog lidera koji bi povezao redove ove ekipe. Slabu parrtiju su pružili prije 2 dana kada su poraženi od vjerovali ili ne selekcije Albanije sa 1:2. Sada će imati možda i težeg protivnika i očekujemo da postignu makar gol.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol, shodno tome predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.