Sreda, 11/09 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
11/09Zrinjski vs Sloga DobojPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
10/09/2024 18:05
Zrinjski će u okviru zaostalog meča 1. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Sloge iz Doboja. Utakmica je na programu od 20 časova i 15 minuta.
Zrinjski

Dogurao je Zrinjski i ove sezone daleko u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a u poslednjem kolu su na prilično ubjedljiv način eliminisani od Viktorije Gimaraeš. Sada je pred njima težak zadatak osvajanja titule, a u toj borbi će im veliki konkurent biti Borac koji se dosta pojačao. Zrinjski je do sada odigrao 2 meča u novoj sezoni i u oba puta su ostvarivali trijumfe, prvo protiv GOŠK-a iz Gabele a potom i protiv Posušja.

Sloga Doboj

Sloga je prethodne sezone ostvarila sjajan rezultat i malo je falilo da izbore izlazak u Evropu. U novu sezonu ulaze bez par bitnih igrača iz prethodne sezone ali ekipa koju sa klupe predvodi iskusni Vlado Jagodić je spremna na borbu. Glavni cilj je svakako opstanak u elitnom rangu, koji će od naredne sezone brojati svega 10 klubova. Do sada su ostvarili 1 poraz i 2 remija, od kojih je poslednji bio protiv Željezničara na prepunoj Grbavici. Ekipa ima isksutva i sigurno je da će biti veliki problem za svakog protivnika u novoj seozni.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Zrinjski voditi na poluvremenu i slaviti na kraju, pa vam shodno tome predlažemo prelaz 1-1 po kvoti 1.50 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.