Petak, 13/09 - Fudbal, Argentina, Primera
13/09Lanus vs Union Santa Fe1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/09/2024 12:13
Argentinsko prvenstvo odavno nije bilo ovako ujednačeno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lanusa i Santa Fea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Lanus

Lanus igra promenljjivo u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestoj poziciji sa osamnaest osvojenih bodova.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz, i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Lanus ponovo remizirao, ovog puta na neugodnom gostovanju kod Sarmijenta, a taj susret je završen bez pogodaka.

Santa Fe

Generalno, navijači Santa Fea imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na Velez, koji se mimo svih očekivanja nalazi na prvoj poziciji.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu argentinskog fudbala ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, doživela jedan poraz i tri puta remizirala.
To je bio slučaj i u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Riestre, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, pošto su i jedni i drugi u prošlom kolu odigrali meč bez golova, međutim, ovog puta prednost dajemo domaćinu, i hrabro vam preporučujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.