Subota, 14/09 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
14/09Lech Poznań vs Jagiellonia BiałystokUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/09/2024 12:19
Poljsko prvenstvo je i ove godine veoma neizvesno, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Leha i Jagjelonije. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 15 minuta.
Leh

Leh je tim koji je do sada bez ikakve sumnje najviše pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju poljske Ektraklase, a to nam najbolje pokazuje i tabela, koja nam govori da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli.
Do sada je tim iz Poznanja odigrao sedam mečeva u šampionatu i ostvario pet trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
Na poslednih pet mečeva ovaj tim je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Stala, kada je bilo 0:2.

Jagjelonija

Jagjelonija je aktuelni šampion Poljske i ova ekipa će dati sve od sebe da ponovi prošlosezonski uspeh, iako to neće biti nimalo lak zadatak.
Na startu sezone ova ekipa igra po sistemu toplo hladno, a u ovom trenutku se Jagjelonija nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Leh, kod koga između ostalog ova ekipa i gostuje u ovom kolu, što će biti lepa prilika da se aktuelni šampion Poljske uključi u borbu za naslov prvaka.
Inače, u prošlom kolu je Jagjelonija savladala Vidzev na svom terenu sa 1:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će imati šta da ponude na ovom duelu, pa su velike šanse da nas očekuje meč sa dosta pogodaka, zbog čega vam i preporučujemo da se fokuisrate na igru 3+, za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.