Subota, 14/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
14/09Keln vs Magdeburg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/09/2024 12:25
Nemačka Cvajta se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Kelna i Magdeburga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Keln

Sigurno je da je Keln jedan od glavnih favorita za plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, odakle su popularni Jarčevi i ispali prošle sezone.
Do sada je Keln odigrao četiri susreta i ostvario dva trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz, i to u prvom kolu protiv Hamburga na svom stadionu, kada je bilo 1:2.
Usledio je remi protiv Elvesberga u gostima, a onda je Keln vezao dva odlična meča. Prvo je ova ekipa savladala Braunšvajg sa 5:0, a potom i Šalke u gostima sa 1:3.

Magdeburg

Poput Kelna, Magdeburg je barem na papiru jedan od glavnih kandidata za plasman na prva dva mesta, mada bi ovu ekipu sasvim sigurno zadovoljila i treća pozicija koja donosi baraž za šesnaestoplasiranom ekipom iz Bundeslige.
Do sada je Magdeburg odigrao četiri meča i ostvario dva trijumfa i isto toliko remija što je trenutno dovoljno za četvrto mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Dizeldorf.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na gostovanju kod Nirnberga, i slavila sa 0:4.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja Cvajte, a ovog puta prednost dajemo Kelnu, isključivo zbog domaćeg terena, pa vam preporučujemo da okušate sreću sa jedinicom koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.