Nedelja, 15/09 - Fudbal, Italija, Serija A
15/09Kaljari vs Napoli1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
12/09/2024 12:40
Ovog vikenda je na programu pregršt veoma zanimljivih mečeva, a jedan od njih se svakako igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija ugostiti Napoli. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Kaljari

Nema previše dileme da će primarni cilj Kaljarija biti opstanak u društvu najboljih, a ako se po jutru dan poznaje, to neće biti nimalo lak zadatak.
Do sada je tim sa Sardinije odigrao tri meča u elitnom rangu italijanskog fudbala i još uvek ne zna za trijumf.
U prvom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Rome kada nije bilo pogodaka, a usledio je nakon toga i remi protiv Koma, takođe na svom stadionu.
U prošlom kolu je Kaljari doživeo prvi poraz i to u gostima kod Lećea, kada je bilo 1:0.

Napoli

Samim dolaskom Kontea u Napulj je postalo jasno da Napolitanci i ovog puta imaju šampionske ambicije.
Nije sve krenulo baš najbolje, pošto je Napoli u prvom kolu doživeo pravu katastrofu u gostima kod Verone, a taj susret je završen pobedom domaćeg tima od 3:0.
Ipak, probudili su se Napolitanci iz letnjeg sna, pošto su odmah nakon toga na svom stadionu savladali Bolonju, a potom i Parmu u prošlom kolu i to nakon velikog preokreta, pa deluje da stvari idu na bolje.

Naš predlog

Iako Sardinija slovi za jedno od najtežih gostovanja u Seriji A, Napoli, ukoliko misli da se bori za Skudeto, a misli, prosto mora da pobeđuje na ovakvim gostovanjima, pa vam zato savetujemo da se oprobate sa 2 za koju je kladionica King odredila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.