Ponedeljak, 16/09 - Fudbal, Španija, Segunda
16/09Almería vs Castellón1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/09/2024 13:38
Španska Segunda nam je u uvodnoj fazi šampionata donela baš dosta uzbuđenja, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Almerije i Kasteljona. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Almerija

Poznato je da je Almerija prošle sezone igrala jako loše, i u relativno ranoj fazi šampionata se ovaj tim oprostio od elitnog ranga španskog fudbala.
Što se tiče ove sezone, svakako da je primarni cilj ekspresni povratak u društvo najboljih, a videćemo koliko je to realno.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova na svom kontu, a u prošlom kolu je Almerija doživela poraz i to na gostovanju kod Eldensea, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Kasteljon

Što se tiče Kasteljona, ovaj tim je prošle sezone igrao u trećem po kvalitetu rangu španskog fudbala, ali je ova ekipa nakon odličnih partija uspela da se izbori za promociju u Segundu.
Svakako, primarni cilj je opstanak u ovom rangu španskog fudbala, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Do sada je ova ekipa odigrala četiri meča i ostvarila samo jedan trijumf, dva poraza, ali i jedan remi. U prošlom kolu je Kasteljon poražen od Kadiza na svom stadionu, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Utisak je da Almerija ima daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, a i bez toga je kvalitet na strani domaćina, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.