Ponedeljak, 16/09 - Fudbal, Argentina, Primera
16/09Barracas Central vs BanfildDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/09/2024 13:43
Argentinska Primera odavno nije bila ovako ujednačena, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Barakasa i Banfilda. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Barakas

Fudbaleri Barakasa su solidno započeli ovaj šampionat, međutim, u poslednje vreme se ova ekipa nalazi u baš ozbiljnim problemima, čime je doveden u pitanje i opstanak.
Na poslednjih pet mečeva elitnog ranga argentinskog fudbala, Barakas je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza, ali i tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Barakas poražen na strani kod Defense, a taj susret je završen minimalnom pobedom domaćina.

Banfild

Ni Banfildu i pored velikih ambicija nažalost ne cvetaju ruže u poslednje vreme.
Naime, argentinski velikan je na pet poslednjih mečeva u argentinskom šampionatu ostvario samo jedan trijum, i to pre pet kola na gostovanju kod Platensea kada je bilo 0:1, da bi nakon toga ova ekipa doživela dva poraza, ali i dva puta remizirala, što je trenutno dovoljno za katastrofalno 25. mesto na tabeli.
U prošlom kolu je Banfild poražen na svom terenu od Instituta, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Sigurno je da će i jedni i drugi dati sve od sebe da prekinu crni niz, što nam govori da će oba tima ići na trijumf, a to na potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.