Sreda, 18/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
18/09Fortaleza vs Korintijans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/09/2024 18:04
Sredinom nedelje nas očekuju eliminacioni mečevi u Kopa Libertadores i Sudamerikani, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Fortaleze i Korintijansa. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Fortaleza

Fortaleza ove sezone igra na veoma visokom nivou, a najbolji pokazatelj za to je pre svega plasman u četvrtifnale Kopa Sudamerikane, a potom i trenutno drugo mesto na tabeli brazilske Serije A, uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
Na poslednjih pet duela u elitnom rangu brazilskog fudbala, ova ekipa se baš i nije proslavila, pošto je Fortaleza u tom periodu ostvarila dva trijumfa, ali i dva poraza, i jedan remi, i to u prošlom kolu na gostovanju kod Paranensea, kada je bilo 1:1.

Korintijans

Korintijans ima ogromnih problema ove sezone i biće velika stvar ukoliko ova ekipa na kraju uspe da opstane u elitnom rangu brazilskog fudbala.
Naime, popularni Timao se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli, koje na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, što bi svakako bila prava katastrofa.
Na poslednjih pet mečeva u Seriji A, ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je Korintijans poražen u gostima kod Botafoga, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Utisak je da će se Korintijans u nastavku sezone fokusirati na borbu za opstanak u Seriji A, i da bi dalje učešće u Sudamerikani ovom timu nanelo više štete, nego koristi, što je jedan od glavnih razloga zašto vam savetujemo da se ovde oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.