Sreda, 18/09 - Fudbal, Japan, J. Liga
18/09Nagoya Grampus vs Albirex NiigataDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
15/09/2024 18:11
Japansko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nagore i Albireks Nigate. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Nagoja

Fudbaleri Nagoje se nisu proslavili u dosadašnjem toku elitnog ranga japanskog fudbala, a u ovom trenutku se nekadašnji šampion ove zemlje nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u  zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Nagoja je ostvarila dva trijumfa, ali i doživela tri poraza, što je svakako previše.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na strani kod Tokija, kada je bilo 4:1.

Albireks Nigata

Albireks Nigata se nije proslavila na startu sezone, međutim, kako se prvenstvo bliži kraju, tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je bez poraza, a u tom periodu je Nigata ostvarila čak tri trijumfa, uz dva remija, što je u ovom trenutku dovoljno za deseto mesto na tabeli uz samo dva boda u odnosu na Nagoju, kod koje ova ekipa i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Albireks slavio na svom stadionu protiv Šohana, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Gosti igraju fantastično u poslednje vreme, dok fudbalerima Nagoje retko šta polazi za nogom i mišljenja smo da Albireks Nigata neće doživeti poraz na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.