Utorak, 17/09 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
17/09Zenit vs Rubin Kazanj1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/09/2024 18:22
Pored dosta zanimljivih mečeva prvog kola novog izdanja Lige šampiona, ovi dani nam donose i veoma zanimljive duele u ruskom Kupu. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Zenita i Rubina iz Kazanja, koji je zakazan za 19 časova.
Zenit

Fudbaleri Zenita ove sezone igraju na veoma visokom nivou, a trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige, uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Krasnodar, i na prvi pogled deluje da će ove dve ekipe ponovo voditi veliku borbu za šampionsku titulu.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Rusije ostvario veoma važnu pobedu na teškom gostovanju kod ekipe CSKA iz Moskve, a taj susret u prestonici Rusije je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Kupa, trenutno Zenit drži prvo mesto na tabeli svoje grupe uz bod viška u odnosu na Rubin.

Rubin

Rubin poslednjih sezona ne pruža ni blizu dobre partije kao što se očekuju, a u ovom trenutku se nekadašnji šampion Rusije nalazi na osmom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što je za samo četiri boda više u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet duela u ruskoj Premijer ligi, ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je tim iz Kazanja doživeo neprijatan poraz na svom stadionu od Krila Sovjetov, a taj susret je završen rezultatom 0:2. Trenutno se Rubin nalazi na drugom mestu u okviru svoje grupe ruskog Kupa, uz bod manjka uz prvoplasirani Zenit.

Naš predlog

Biće ovo duel koji će po svemu sudeći i dati odgovor na pitanje koja od ove dve ekipe će sa prvog mesta u nokaut fazu ruskog Kupa, a bez mnogo razmišljanja prednost dajemo Zenitu, koji je na papiru daleko kvalitetniji rival, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladioincna Primobet plaća sa kvotom 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.