Sreda, 18/09 - Fudbal, Bugarska, A PFG
18/09Slavija Sofija vs Ludogorec1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/09/2024 17:05
Slavija će u okviru zaostalog meča 2. kola prve lige Bugarske dočekat ekipu Ludogoreca. Utakmica je na program uu srijedu od 16 časova i 30 minuta.
Slavija

Ekipa iz Sofije je nakon 7 odigranih kola u novoj sezoni ostvarila 2 trijumfa, 2 remija i 3 poraza, te se trenutno nalazi na 11. mjestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova. Dobar start sezone je poništen slabim rezultatima u poslednje vrijeme, pa tako trenutno na poslednja 3 meča ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su upisali poraz na gostovanju protiv ekipe Septemvrija u Sofiji.

Ludogorec

Suvereni vladar u Bugarskoj je i ove godine glavni i veliki favorit za šampionski tron, a sam start sezone obećava. Obezbijedili su učešće u Ligi Evrope i sada im preostaju mečevi u nacionalnom šampionatu kao uvertiera za takmičenje u Evropi. Nakon remija protiv Černo Moreca na domaćem terenu (0:0), u poslednjem kolu su trijumfovali na gostovanju protiv ekipe Krumovgrada rezultatom 0:2. Zanimljivo je da su u dosadašnjih 6 mečeva primili samo jedan gol.

Naš prjiedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfovati na ovoj utakmici i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 1.55 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.