Nedelja, 22/09 - Fudbal, Italija, Serija A
22/09Monza vs BolonjaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/09/2024 20:40
Monca će u okviru 5. kola Serije A dočekati ekipu Bolonje. Utakmica je na programu od 15 časova.
Monca

Po ulasku u Seriju A ekipa Monce je veoma brzo stekla status stabilnog učesnika elite, a borba za opstanak se u prošloj sezoni nije ni u jednom momentu dovodila u pitanje. Na startu nove sezone su upisali 3 remija i poraz, međutim bodovi su osvajani protiv veoma kvalitetnih ekipa. Bodve su podjielili sa Empolijem, Fiorentinom i u poslednjem kolu sa aktuelnim šampionom Interom. Jedini poraz u sezoni upisali su u porazu od Đenove i to na svom terenu.

Bolonja

Bolonja je nakon istorijske prethodne sezone osigurala učešće u Ligi šampiona ove sezone, a prve istorijske bodove u ovom takmičenju osvojili su upravo u susretu prvog kola protiv Šahtjora. Ne izgleda Bolonja dobro na startu sezone i čini se da je odlazak Tijaga Mote u mnogome poremtio funkcionisanje ove ekipe. I oni su na startu nove sezone upisali 3 remija i poraz, samo protiv dosta slabijih ekipa nego Monca. Neriješeno su odigrali protiv Udinezea, Empolija i Koma, dok su jedini poraz upisali na gostovanju u Napulju kada je bilo 3:0 za Napolitance.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol na meču, te vam shodno tome predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.