Sreda, 25/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
25/09River Plata vs Colo Colo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/09/2024 09:00
Od sredine ove nedelje su na programu revanš mečevi četvrtfinala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između River Plejta i Kolo Kola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
River Plejt

Fudbaleri River Plejta igraju veoma dobro od kako je na klupu ovog tima ponovo seo legendarni Marselo Galjardo.
To se verovatno i najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila u velikom derbiju protiv Boke Juniors, i to na sred Bombonjere, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Ipak, primarni cilj će ove sezone biti trofej u Kopa Libertadoresu, a u prvom meču četvrtfinala ova ekipa je remizirala u gostima kod Kolo Kola, kada je bilo 1:1, pa je utisak da tim sa Monumentala na svom terenu ima sjajnu priliku da dođe do plasmana u polufinale.

Kolo Kolo

Kolo Kolo generalno igra veoma dobro u ovom izdanju Kopa Libertadores, a ova ekipa je u prvom četvrfinalnom meču remizirala na svom stadionu protiv River Plejta, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ako se osvrnemo na partije čileanskog velikana u šampionatu, u ovom trenutku se Kolo Kolo nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Univerzidad de Čile, međutim, treba pomenuti i da lider na tabeli ima dva meča viška od ovog tima, pa sluti na neizvesnu borbu za naslov prvaka Čilea.

Naš predlog

Marselo Galjardo je ponajviše i vraćen u klub kako bi navijačima River Plejta ponovo podario trofej u Kopa Libertadores, pa vam zato savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Primobet odredila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.