Utorak, 24/09 - Fudbal, Švedska, Seperetan
24/09Landskrona vs HelsingborgDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
23/09/2024 09:19
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan duel švedske druge lige, a ovog puta je izbor pao na meč između Landskrone i Helsinborga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Landskrona

Fudbaleri Landskrone se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli druge švedske lige uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Degerfors, i sva je prilika da će ova dva tima voditi veliku bitku za plasman u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, ali i jedan remi.
U prošlom kolu je Landskrona poražena u gostima kod Orgritea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Helsinborg

Što se tiče Helsinborga, na prvi pogled vidimo da ovom timu nije mesto u drugom po kvalitetu rangu švedskog fudbala, pa će bez mnogo dileme primarni cilj biti plasman u Alsvenskan.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na trećeplasirani Ester, a poznato je da treće mesto na kraju donosi baraž za ulazak u prvu ligu.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.

Naš predlog

Landskrona igra jako loše u poslednje vreme, a na sve to je Helsinborg trenutno najbolji gost u ligi, zbog čega vam hrabro preporučujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.