Utorak, 24/09 - Fudbal, Španija, La Liga
24/09Valensija vs Osasuna1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/09/2024 09:57
Od utorka su na programu mečevi novog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valensije i Osasune. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Valensija

Ponovo Valensija ima ogromnih problema na startu sezone, pošto je ova ekipa tek u prošlom kolu stigla do prvog trijumfa u šampionatu.
Pre svega, trenutno se nekadašnji šampion Španije nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, a do svog prvog trijumfa je ova ekipa stigla pošto je na domaćem terenu savladana nimalo naivna Đirona, kada je bilo 2:0.
Pre toga je tim sa Mestalje čak četiri pura poražen uz jedan remi, što je upalilo crveni alarm u ovom klubu, i za očekivati je da "slepi miševi" i ovde idu na sva tri boda.

Osasuna

Što se tiče Osasune, ova ekipa poslednjih sezona igra na veoma viskom nivou u španskom prvenstvu, gde se praktično poslednje četiri sezone opstanak ni u jednom trenutku nije ni dovodio u pitanje.
Nakon šest odigranih mečeva ova ekipa se nalazi na osmom mestu na tabeli, a ono što vredi napomenuti je da je tim iz Pamplone za sada najbolji gostu u španskom šampionatu.
Inače, u prošlom kolu je Osasuna odigrala jedan sjajan meč i slavila na svom stadionu protiv Las Palmasa, a taj meč protiv tima sa Kanarskih ostrva je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Već u ranoj fazi prvenstva Valensiji gori pod nogama, a treba na sve to dodati i da Osasuna igra katastrofalno na strani, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica King odredila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.