Četvrtak, 26/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
26/09Atletiko Mineiro vs FluminenseDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
24/09/2024 10:06
Sredinom nedelje nas očekuju revanš mečevi četvrtfinala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Fluminensea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Atletiko Mineiro

Atletiko Mineiro se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli brazilske Serije A, i kako sada stvari stoje čini se da će ova ekipa veoma teško uspeti da dođe do plasmana u Kopa Libertadores, što je naravno i primarni cilj.
U prošlom kolu je ova ekipa uspela da slavili na svom stadionu protiv Bragantina, a taj meč je završen sa ubedljivih 3:0.
Inače, u prvom meču četvrtfinala Kopa Libertadores, Hulk i drugari su poraženi na strani kod aktuelnog šampiona Fluminensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Fluminense

Ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Fluminensea igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju Serije A. Naime, aktuelni šampion Južne Amerike će se kako sada stvari stoje možda i do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih, pošto se trenutno Tijago Silva i drugari nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Jedina uteha su za sada sjajne partije u Kopa Libertadores, gde Fluminense ima gol prednost iz prvog meča protiv Atletiko Mineira.

Naš predlog

Fluminense sve karte baca na ponovno osvajanje Kopa Libertadores, ali i bez toga, mišljenja smo da će se gosti opredeliti za maksimalno defanzivan pristup i da će uspeti da odole Mineiru u gostima, pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.