Četvrtak, 26/09 - Fudbal, SAD, US Kup
26/09Los Angeles FC vs Sporting Kanzas Siti1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
24/09/2024 10:14
Noć između srede i četvrtka nam donosi i veliko finale američkog Kupa, u kom će snage odmeriti Los Anđeles i Kanzas Siti. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 04:30h.
Los Anđeles

Los Anđeles poslednjih sezona blista u elitnom rangu američkog fudbala, a svakako da i ovog puta ova ekipa ima ogromne ambicije.
Trenutno se Los Anđeles nalazi na četvrtom mestu konferencije, a vredi pomenuti da nekadašnji šampion Amerike u poslednje vreme ima baš dosta problema u prvenstvu, pošto ova ekipa na poslednjih pet mečeva nije ostvarila trijumf. U prošlom kolu je Los Anđeles poražen na gostovanju kod Dalasa, a taj duel je završen rezultatom 3:1. Ipak, trenutno je prioritet finale Kupa protiv Kanzasa, gde je ovaj tim veliki favorit.

Kanzas

Što se tiče Kanzasa, nažalost, kako sada stvari stoje sva je prilika da ovu ekipu nećemo videti u doigravanju.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na dvanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, što je za čak jedanaest bodova manje u odnosu na devetoplasiranu Minesotu, koja na sve to ima čak i meč manjka.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Kanzas Siti je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na svom stadionu od Minesote, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Bez mnogo dileme i razmišljanja, utisak je da je Los Anđeles i pored nešto slabijih partija u poslednje vreme veliki favorit na ovom susretu, pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Primobet odredila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.