Sreda, 25/09 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
25/09Posušje vs Borac Banja Luka1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/09/2024 02:15
Posušje će u okviru 8. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Borca. Utakmica je na programu od 18 časova.
Posušje

Ekipa Posušja je u dosadašnjih 7 kola ostvarila sjajne rezultate i to će im sigurno biti ogroman zamajac u nastakvu sezone. Do sada su sotvarili 4 trijumfa, 2 remija i 1 poraz, te se trenutno nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi, a na poslednja 2 duela su upisali remi protiv Sarajeva (2:2), a potom su u poslednjem kolu trijumfovali protiv Radnika iz Bijelijne sa 3:1.

Borac

Ekipa iz Banja Luke je osigurala Evropu po prvi put u istoriji i sada sigurno u ogromnom iščekuju svoj nastup protiv Panatinaikosa u prvom kolu. Do sada su odigrali samo 4 kola u nacionalnom šampionatu, pošto su dosta utakmica odložili. U poslednja 2 kola su igrali protiv Zrinjskog kada je bilo 1:1 u Mostaru, a potom protiv Sarajeva u poslednjem kolu kada su poraženi rezultatom 0:1. Imaju zaista kvalitetan sastav i vjerujemo da će se na ovom gostovanju vratiti na pobjednički kolosijek.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfovati na ovoj utakmici i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 1.88 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.