Petak, 27/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
27/09Peñarol vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/09/2024 17:01
Noć između četvrtka i petka nam donosi poslednji meč četvrtfinala Kopa Libertadores, u kom će Penjarol na svom stadionu ugostiti Flamengo. Prvi duel je dobio urugvajski predstavnik rezultatom 0:1, a revanš je zakazan za 00:00.
Penjarol

Fudbaleri Penjarola su na korak od plasmana u polufinale najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi, pošto je ova ekipa slavila u prvom četvrtfinalnom meču na gostovanju kod Flamenga, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Sve što je potrebno je da najtrofejniji urugvajski klub sačuva ovaj rezultat, ali na prvi pogled deluje da to neće biti nimalo lak zadatak.
Što se tiče urugvajskog šampionata, trenutno je ovaj tim stacioniran na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Danubio.

Flamengo

Malo ko se nadao da Flamengo u prvom četvrtfinalnom susretu pred svojim navijačima neće uspeti da pobedi Penjarol. Nažalost, tim sa Marakane je i pored toga što je bio daleko bolji tim na tom duelu poražen sa minimalnim rezultatom, pa sada brazilski predstavnik mora da ide na trijumf, na jednom od najtežih gostovanja u Južnoj Americi.
Kada se radi o brazilskoj Seriji A, trenutno se nekadašnji šampion ove zemlje nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli, a da stvari budu još gore, u prošlom kolu je ovaj tim poražen od Gremija sa 3:2.

Naš predlog

Flamengo mora da ide na trijumf, a ako uzmemo da je brazilski predstavnik na papiru daleko bolji rival, kao i da Flamengo nije imao sreće na prvom duel između ova dva tima, vrlo je moguće da gosti i dođu do pobede ovog puta, pa vam hrabro savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.