Subota, 28/09 - Fudbal, Italija, Serija A
28/09Đenova vs Juventus1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/09/2024 14:14
U subotu je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Marasiju, gde će fudbaleri Đenove ugostiti Juventus. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Đenova

Sigurno je da na loše partije Đenove na startu sezone u velikoj meri utiče i to, što je ova ekipa praktično pred početak sezone prodala dva svoja najbolja fudbalera, u vidu Retegija u Gudmonsona, pa kako sada stvari stoje nije isključeno da se Grifoni do kraja bore za opstanak u društvu najboljih, iako ambicije nisu bile takve.
Naime, trenutno se tim sa Marasija nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli. U prošlom kolu su Grifoni poraženi na gostovanju kod Venecije, kada je bilo 2:0.

Juventus

Nakon fenomenalnog starta sezone, i nakon dve pobede od 3:0, Stara dama je stala.
Naime, puleni Tijaga Mote su na tri poslednja duela isto toliko puta remizirali, a zanimljivo je da je sva tri puta rezultat bio 0:0. Ruku na srce nije ni raspored išao klubu iz Torina na ruku, pošto je Juventus prvo na svom stadionu remizirao protiv Rome, potom na teškom gostovanju kod Empolija koji igra sjajno na početku sezone, a najzad, u prošlom kolu i na svom terenu protiv Napolija, u derbiju kola, koji je završen bez pogodaka, ali i bez prilika za postizanje istih.

Naš predlog

Đenova ima dosta problema u poslednje vreme, a na sve to, čini se da bi bilo previše kada Juventus ne bi pobedio ni na ovom duelu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Primobet odredila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.